Γιώργος Δανιήλ, Δήμαρχος Οινουσσών – “Δύναμη Ευθύνης: Το έργο μας 2019-2023”

 
Τομέας νευραλγικός, στον οποίο δίδουμε μεγάλο βάρος και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε κι εξοπλίζουμε με μέσα, εκπαίδευση και προσωπικό: η Πολιτική Προστασία.
-Δύο μόνιμοι υπάλληλοι εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ως Εθελοντές Πυροσβέστες. Θα συνεχίσει η εκπαίδευση με άλλους υπαλλήλους.
– Προμήθεια δεύτερου πυροσβεστικού οχήματος κι ενός εκσκαφέα KOMATSU (2021).
– Προμήθεια στολών, μέσων κι εργαλείων πυρόσβεσης, εξοπλισμών κ.α.
– Προμήθεια κι ανανέωση κατ΄ έτος όλων των πυροσβεστικών μέσων κι εξοπλισμών όχι μόνο των δημοτικών υπηρεσιών, αλλά και όλων των εκπαιδευτηρίων, φορέων κλπ. όπου απαιτήθηκε.
– Εκπαίδευση και τακτική επιθεώρηση-ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επικαιροποίηση σχεδίων κι εφαρμογών. Εκτέλεση γυμνασίων για σεισμό.
– Προμήθεια κι εγκατάσταση σειρήνας μεγάλης εμβέλειας (στο ΛΣ)
– Αδιάλειπτη συμμετοχή του Δήμου μας στο ΣΟΠΠ και στα λοιπά Συμβούλια και συνεδριάσεις. Παρακολούθηση σεμιναρίων.
– Αντικατάσταση κι ενίσχυση όλων των αλεξικέραυνων.
– Εγκατάσταση συστήματος ασύρματης ενδοεπικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων.
– Ενεργοποίηση συστήματος αποστολής μηνυμάτων (Gi-Polis) και προειδοποιήσεων για τις καιρικές συνθήκες και τους προληπτικούς κανόνες προστασίας.
– Καθαρισμός δεκάδων εστιών μόλυνσης και κινδύνου πυρκαγιάς (παλαιά οχήματα, μηχανήματα, μπάζα, συσκευές κλπ).
Η οργάνωση του Δήμου σε όλους τους κρίσιμους τομείς -όπως η Πολιτική Προστασία- ισχυροποιείται και θα βελτιώνεται καθημερινά!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.